fbpx

Satser mer på dører

Skaara Spesialvinduer jobber ikke bare med vinduer av høy kvalitet. Daglig leder Jens Skåra forteller at de også har meget høy kompetanse på dører. – Vi har allerede en del jobber innen det segmentet, men det har blitt og skal bli enda mer fremover, fastslår Skåra.

 

I 2017 ble Skaara Spesialvinduer etablert, og det siste året har de hatt stor suksess med å selge inn sine skreddersydde spesialvinduer til større rehabiliteringsprosjekter av fredede og vernede bygg over hele Norge. Nå avanserer Egersund-bedriften og satser på dørmarkedet.

– Vi har ikke utnyttet mulighetene godt nok innen dørsegmentet, men jeg garanterer at vi har kunnskapen som trengs om noen behøver eller ønsker dører litt utenom det vanlige, inviterer Skåra.

Les mer om Skaara Spesialvinduers dører. 

 

 

Gjenskaper dører lik originalen

Det finnes rundt mange bygg i Norge med ulik grad av vernet-klassifisering, og ofte er det krav rundt vedlikehold og rehabilitering av byggets eksteriør så vel som interiør når det kommer til blant annet dører.

– Både ytter- og innerdører i gamle bygg i ofte påkostede med stor grad av utsmykning og detaljering. Gamle historiske dører bør alltid vurderes rehabilitert for en beslutter å skifte dem ut. Skaara Spesialvinduer sin visjon og målsetting er å gjenskape dører som ligger så nært opp til originalen som mulig. Vi har høy kompetanse, og kan vise til meget gode resultater.

Ønsker du en ny, gammel, fin dør? Ta kontakt med Skaara.

 

 

Mange bygårder har også trappeoppganger med originale dører med stor grad av utsmykning.

– Disse oppgangene er ofte vernet og det vil stilles strenge krav til utforming av eventuelle nye dører inklusiv omramming og listverk. Oftest er det krav om bedre brannsikring og ønske om mindre støy som gjør at en ønsker å skifte trappeoppgangsdører. Ved å velge oss som samarbeidspartner er man garantert å få det beste av to verdener.

Lær mer om Skaara Spesialvinduer. 

 

 

Kvalitet og gamle håndverksteknikker

Skaara spesialdører produseres etter gamle håndverksteknikker. Dørene produseres som ramtredører, og ikke som moderne elementdører.

– Dette gjør oss i stand til å levere meget gode replikaer av originale dører. Vi utviklet systemer som gjør at vi kan levere samme tykkelse og bredde på profiler som originalt. I tillegg har vi tilpasset produksjonsutstyr og gode håndverkere. Vårt mål er å gjenskape originalen, men tilpasset moderne funksjonskrav, forklarer Skåra.

 

 

Han avslører samtidig at hemmeligheten bak deres suksess er en kombinasjon av råvarer og håndverk.

– Med dårlige råvarer og godt håndverk kan en få fine produkter, men kort levetid. Med gode råvarer og dårlig håndverk får en feil produkter i forhold til byggherre eller vernemyndighetenes krav. God kvalitet er perfekt samspill mellom gode råvarer, godt håndverk og gode tekniske løsninger – og det er nøyaktig det vi kan levere her i Skaara Spesialvinduer.

Les mer om kvalitetsfokuset.