fbpx

Vinduer og dører
til bevaringsverdige bygårder

Vår visjon og målsetting er å gjenskape vinduer og dører som er så nær originalen som mulig. Det finnes vinduer og dører i vernede og fredede bygg bygg som er mer enn 100 år gamle og fremdeles i god teknisk stand.

Å gjenskape kvaliteten som finnes i gamle originale vinduer krever kunnskap om bygningsvern, vindusteknisk kompetanse og sist, men ikke minst, kunnskap om kvalitet på trevirket og andre komponenter.

Moderne standard og komfort

Vi har vinduer til bevaringsverdige bygg som møter moderne krav til lydreduksjon, varmetap og brannsikkerhet. Les mer om våre branntester og sertifiseringer her.

Kvalitet som varer

Våre vinduer har kvalitet som er designet for lang levetid. Vi benytter blant annet 100% malmet kjerneved som standard, som øker levetiden på et vindu betraktelig sammenlignet med andre materialer.  Les mer om kvalitet og materialvalg her.

Tro mot originalen

Valg av riktige vinduer som er tilpasset tidsepoke og stilart viktig. Historiske bygg har ofte vinduer med spesialdetaljer som er viktige elementer å gjenskape ved reproduksjon. Vi har vinduer som dekker alle disse behovene og lang erfaring med vinduer og dører til vernede og fredede fasader. Les mer om antikvariske krav her.

Kontakt oss for tilbud og mer informasjon:
jens@spesialvinduer.no

Noen av våre referanseprosjekter

Bergensgate 10

EUGENE HANSSENS SMÅHJEM

MARIDALSVEIEN 64