Aktuelt

Gratulerer med nyåpningen

Nylig åpnet ærverdige Ambassaden i Oslo dørene til hele tre nye restauranter. Skaara Spesialvinduer har bidratt til det imponerende sluttresultatet.

Les mer

Den amerikanske ambassaden

Prosjektet har vist hele spekteret vårt

Skaara Spesialvinduer er stolte bidragsytere til at Tordenskioldsgate 12 stråler på nytt. Bygget ble ferdigstilt i 2023 og ligger midt i Oslo-sentrum – et steinkast unna Rådhusplassen og Aker Brygge. Bygningen er én av to teglsteinbygninger fra 1930-tallet i dette området av Oslo.

Les mer

Kommunale bygårder skinner på nytt

I hjertet av Oslo har Skaara Spesialvinduer bidratt til at flere kommunale bygårder har gjenopplivet sin opprinnelige sjarm. Rundt 2000 vinduer og om lag 60 inngangsdører er tilbakeført til sin tidligere prakt.

Les mer

Torggata bad – 100 år tilbake i tid

Torgata Bad i Oslo har blitt rehabilitert og oppgradert. Bygget har en viktig historie som var viktig å bevare og videreføre. Skaara Spesialvinduer tok på seg oppdraget med å finne ut hvor stålprofilene til vinduene...

Les mer

Torggata bad

Verdens nordligste kirke skal restaureres

På oppdrag fra Statsbygg skal Skaara Spesialvinduer kopiere og reprodusere vinduer i original utforming og utseende, samt restaurere bevarte originalvinduer i Svalbard kirke.FOTO: Bruk/Lisens: Innholdet...

Les mer

Longyearbyen Church 2006

Kontakt

Jens Skaara

Jens Skaara

Daglig leder

Silje Torland

Silje Torland

Driftsleder